Ropharma Lansează Campania „Septogal – Lactoferina și durerile în gât”

Ropharma este o companie continuatoare a traditiei farmaceutice romanesti, avand in componenta unele farmacii infiintate de peste un secol. Ea își anunță angajamentul față de comunitate prin lansarea unei campanii educaționale ce vizează importanța sănătății căilor respiratorii și modalitățile de sprijinire a funcției imunitare.

Studiile recente, au evidențiat că administrarea zilnică a 200 mg de lactoferrin timp de 12 săptămâni poate contribui semnificativ la susținerea sănătății imunitare și la reducerea simptomelor respiratorii la adulții sănătoși.

Aceste rezultate, obținute în perioada târzie a verii și până în toamnă, au constituit baza inițiativei de a informa și educa publicul cu privire la beneficiile lactoferrinei.

Durerile de gât reprezintă o problemă comună cu care se confruntă mulți dintre noi, iar Septogal vine în întâmpinarea acestei neplăceri oferind o soluție inovatoare. Cu o formulă avansată ce conține lactoferină, Septogal nu doar tratează simptomele, ci și abordează cauza rădăcină a durerilor de gât.

Lactoferina, o proteină cu proprietăți antimicrobiene și antiinflamatorii, joacă un rol crucial în menținerea sănătății gâtului. Această substanță naturală contribuie la neutralizarea agenților patogeni, reducând astfel inflamația și durerea asociată cu infecțiile gâtului.

Campania de Educație Medicală

Campania noastră are ca obiectiv principal informarea publicului asupra beneficiilor lactoferinei și modului în care aceasta acționează în combinație cu celelalte ingrediente ale lui Septogal.

Prin intermediul Ebooks-urilor, materialelor educaţionale precum şi a colaborării cu medici de specialitate, ne propunem să creăm o conștientizare extinsă cu privire la importanța acestei componente în îmbunătățirea sănătății gâtului.

Farmaciile Ropharma devin un loc în care pacienții pot obține sfaturi personalizate de la medici specializați.

Un corp medical calificat va sta la dispoziția celor interesați pentru a oferi informații suplimentare despre beneficiile lactoferinei, modul de acțiune al lui Septogal și recomandări personalizate pentru gestionarea durerilor de gât.

În cadrul campaniei, Ropharma pune la dispoziția publicului ebooks educaționale care detaliază rolul esențial al lactoferinei în menținerea sănătății gâtului. Aceste resurse digitale vor fi disponibile gratuit în farmaciile noastre și online, oferind acces facil la informații utile și bine documentate.

Cum puteți beneficia:

Pacienții sunt încurajați să viziteze farmaciile Ropharma pentru a avea acces la aceste resurse valoroase. Evenimentele și prezentările medicale vor fi anunțate pe site-ul nostru și pe rețelele sociale.

Despre Septopgal:

Septogal + lactoferina este un supliment alimentar eficient in infectii acute bacteriene,virale sau fungice cu localizare bucofaringiana (faringite, amigdalite, laringite) si in afectiuni stomatologice (gingivite, stomatite,extractii dentare).

Septogal + lactoferina comprimate de supt combina proprietatile albastrului de metilen si principiilor active naturale intr-un singur comprimat triplu stratificat in asa fel incat sa elibereze treptat substantele active care lupta eficient impotriva afectiunilor de la nivelul gurii si gatului.

Despre Ropharma:

Ropharma este o companie farmaceutică de încredere, dedicată inovației și calității în furnizarea de soluții pentru sănătate. Cu o gamă diversă de produse, Ropharma se angajează să îmbunătățească calitatea vieții prin inovație și cercetare continuă: https://ropharma.ro/septogal-lactoferina-x-18-compr-supt?search=septogal&description=true

Related Posts

Despre autor