Aparatura moderna: RMN deschis si CT in clinica Medima Health-Jiului

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie Medima Health a deschis o nouă clinică în București, Strada Jiului, nr. 8, clădirea B (J8 Office Park).

Aparatura moderna: RMN deschis si CT in clinica Medima Health-Jiului, destinata si pacientilor cu claustrofobie sau probleme de greutate.Decontarea se face in baza biletului de trimitere de la medicul specialist

Clinica Medima Jiului oferă servicii performante de investigare imagistică prin CT și RMN deschis, care vine în sprijinul pacienților care suferă de claustrofobie, probleme de mobilitate sau de greutate mai confortabile și cu durată redusă, acest tip de RMN are toate laturile deschise și este mai spațios, ceea ce reduce anxietatea pe durata examinării, este recomandat inclusiv pentru copii. În clinica Medima Jiului, pacienții asigurați prin CAS vor avea decontare nelimitată pentru cele 7 tipuri de „Monitorizări”, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Pentru dotarea clinicii, Medima Health a achiziționat ultima generație de echipamente de imagistică medicală la nivel mondial, investiția fiind de 1,5 milioane de euro.  Unul dintre acestea fiind aparatul RMN Anke OpenMark 5000.

Aparat CT Anke Anatom Clarity cu 64 slice-uri

De asemenea, Medima Jiului este echipat cu un aparat CT Anke Anatom Clarity cu 64 slice-uri care aduce un nou standard în investigarea imagistică preventivă și de diagnostic datorită tehnologiilor inovatoare. Acesta permite obținerea unor rezultate de înaltă calitate, folosind o doză redusă de radiație. Pacienții beneficiază astfel de investigații performante, sigure și rapide pentru diagnosticarea afecțiunilor cu o precizie ridicată, încă din stadiul incipient.

„Deschiderea clinicii Medima Jiului face parte din strategia de extindere a rețelei noastre în capitală, iar prin această investiție intenționăm să facilităm accesul pacienților din această zonă rezidențială la servicii de imagistică medicală de top. Noul centru reunește vectorii de performanță cu care ne-am obișnuit pacienții: tehnologie de vârf, echipă ultraperformantă și rezultate prompte și corecte. Totodată, venim în ajutorul pacienților care suferă de claustrofobie, punând la dispoziția lor RMN-ul deschis, astfel încât să poate efectua investigația cu un disconfort minim”, declară Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Director Medical Medima Health.

Echipa Medima Health este formată din medici radiologi de elită, cu supraspecializări în domeniu. Aceștia acoperă întreaga gamă de examinări de tip RMN și CT, asigurând pacienților rezultate de încredere. Directorul medical este Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, unul dintre cei mai apreciați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani.

Beneficiarii sunt pacienții diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli cerebrovasculare, boli neurologice sau COVID-19

Investigațiile de monitorizare se adresează pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, boli rare, boli cerebrovasculare, boli neurologice sau COVID-19.

Sursa: Pi2

 

 

Related Posts

Despre autor