Ropharma lansează Respirozen capsule: Supliment alimentar 100% natural pentru susținerea sănătății respiratorii și a sistemului imunitar

Ropharma, un lider în domeniul produselor farmaceutice și suplimentelor alimentare, este mândru să anunțe lansarea produsului său inovator, Respirozen capsule. Acest supliment alimentar 100% natural a fost creat pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea sistemului imunitar și respirator, să reduceți stresul oxidativ și inflamația asociată patologiei respiratorii, să gestionați manifestările alergice și să vă sprijiniți în tratamentul gripei și răcelii.

Proprietățile unice ale Respirozen capsule:

Quercetina pentru protecție antioxidantă: Quercetina este un flavonoid puternic, unul dintre cei mai importanți antioxidanți, care ajută la combaterea radicalilor liberi și la reducerea inflamației. Acesta contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea simptomelor alergice și la creșterea biodisponibilității curcuminului.

Bromelaina pentru sprijin imunitar și reducerea inflamației: Bromelaina este o enzimă naturală care ajută la asimilarea quercetinei în organism. Ea întărește sistemul imunitar, sprijinind reducerea inflamației mucoasei căilor respiratorii și contribuind la fluidificarea secrețiilor bronșice. Are, de asemenea, efecte bacteriostatice.

Socul – o sursă bogată de vitamina C și antioxidanți: Fructele de Soc conțin niveluri ridicate de vitamina C, care întărește sistemul imunitar. Conțin, de asemenea, acizi fenolici și flavonoide, puternici antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi. Extractul de Soc sprijină reducerea inflamației tractului respirator și ajută la diminuarea simptomelor gripei și răcelii.

Curcumina pentru antioxidanți puternici: Curcumina, principalul ingredient activ din turmeric, are un efect antioxidant puternic. Ea funcționează în sinergie cu bromelaina, îmbunătățind răspunsul imunostimulator și modulând inflamația. Acest lucru poate fi de ajutor în cazul hiperreactivității bronșice din astm și alergii.

Iedera pentru sănătatea respiratorie: Extractul de iederă conține saponine triterpenice, uleiuri esențiale, flavonoide și substanțe bioactive. Acestea au efecte calmante și spasmolitice, contribuind la menținerea sănătății tractului respirator superior și a plămânilor. Extractul de iederă are, de asemenea, efecte mucolitice și expectorante, fiind un adjuvant valoros în tratamentul simptomatic al afecțiunilor inflamatorii din patologia respiratorie.

Respirozen capsule este recomandat pentru:

  • Menținerea sănătății sistemului imunitar și respirator
  • Reducerea stresului oxidativ și a inflamației asociate patologiei respiratorii
  • Reducerea manifestărilor alergice, în special la nivelul sistemului respirator
  • Adjuvant în tratamentul gripei și răcelii

Ropharma este dedicată să aducă în continuare soluții inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării dumneavoastră: https://ropharma.ro/respirozen-x30-capsule?search=respirozen&description=true

 

Related Posts

Despre autor