Redistribuirea în data de 30 ianuarie 2024 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023.

Ministerul Sănătății asigură redistribuirea celor 197 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023.

Pentru a asigura alegerea posturilor rămase neocupate la concursul de rezidențiat din noiembrie 2023, Ministerul Sănătății organizează redistribuirea acestora, conform prevederilor legale, pentru candidații care au obținut punctaj de promovare în sesiunea din mai 2023.

Este vorba în special de posturi din specialități deficitare (medicină de familie, medicină de urgență, chirurgie generală), care pot fi ocupate în ordinea descrescătoare a punctajului, de către candidații care au obținut punctajul minim de promovare în sesiunea suplimentară de rezidențiat din luna mai, în domeniul Medicină.

Solicitanții pot depune direct sau prin poștă cererile, în intervalul 15-29 decembrie, iar redistribuirea se va desfășura în data de 30 ianuarie 2024.

Sursa: https://www.ms.ro/ro/

Related Posts

Despre autor