Cel mai recent roman al lui Alexander Hausvater se lanseaza la Teatrul National
Miercuri 28 septembrie, ora 18.30, va avea loc la Teatrul Național, în prezența autorului, lansarea romanului ,,O seară la Rialto”, de Alexander Hausvater. Cartea a fost publicată la Editura Integral.
Prezintă: Lucian Romașcanu, Mircea Rusu, Daniela Zeca-Buzura, Varujan Vosganian, Marius Bodochi și Dan-Silviu Boerescu.
Noul roman dar și celelalte cărți semnate Alexander Hausvater pot fi comandate online de pe www.eIntegral.ro
Intrarea la lansarea cărții ,,O seară la Rialto” este LIBERĂ.
Premiera spectacolului ,Mașinăria” regizat de Alexander Hausvater
Seara va continua cu premiera spectacolului ,,Mașinăria” regizat de Alexander Hausvater, începând cu ora 19.30, în deschiderea stagiunii 2022-2023, la Teatrul Naţional Bucureşti.
Din distribuţie fac parte actorii: Ioan Andrei Ionescu, Natalia Călin / Oana Berbec, Florentina Ţilea/Medeea Marinescu, Tomi Cristin, Istvan Teglas / Petre Ancuţa, Monica Davidescu / Iuliana Moise, Fulvia Folosea, Silviu Biriş, Silviu Mircescu, Mihai Munteniţă, Daniel Burcea.
Musicalul oferă protagoniştilor prilejul de a se exprima în manieră muzicală, fiind nevoiţi să devină performeri şi să îmbine jocul cu muzica şi dansul. Coloana sonoră îmbină numeroase stiluri, de la piese corale la pop-rock, de la operă la muzica anilor 20′, 30′.
Toate volumele semnate Alexander Hausvater pot fi comandate online, cu livrare rapidă atât în România cât și peste hotare, de pe site-ul Editurii Integral – eIntegral.ro
Despre Alexander Hausvater
Alexander Hausvater este unul dintre cei mai mari regizori contemporani, considerat un adevărat fenomen artistic. Născut în București, a părăsit de mic România, stabilindu-se împreună cu părinții săi în Israel. A studiat Teatru, Literatură și Științe Politice. La Dublin a urmat cursuri de scriere dramatică, unde a și debutat ca regizor, în anul 1971. În anii 70 la Monreal a fondat mai multe companii artistice și a preluat conducerea mai multor Teatre, abținând numeroase premii pentru cele peste 150 de spectacole regizate. A predat la multe universități de prestigiu din lume și a realizat numeroase programe de teatru TV și teatru radiofonic. După anul 1989 a fost invitat să monteze și în România, unde a primit de asemenea numeroase premii prestigioase, printre care și premiul UNITER pentru întreaga carieră.
Despre Editura Integral
Prezentă pe piața românească de carte încă din 1996, ca o editură-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial major în anul 2014. La ora actuală, portofoliul Integral include reviste și cărți în format e-book și tipărit, distribuite national în toate rețelele de librării, presă și magazine online de carte, inclusiv prin site-ul propriu www.eintegral.ro.
În ultimii opt ani, editura Integral a lansat două reviste (Fusion și Almanah Junior) și a publicat 1.000 de titluri de carte, incluzând bestseller-urile Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, Phoenix (Vol. I. ‒ Însă eu, o pasăre…, Vol. II – Giudecata Înțelepților) de Nicolae Covaci, Seriile de autor Alexander Hausvater și Liviu Cangeopol, precum și aproape 300 de titluri semnate de Dan-Silviu Boerescu.
Cele 50 de colecții de carte lansate de Integral se adresează cititorilor de toate vârstele, începând de la preșcolari și ajungând până la iubitorii de istorie și literatură contemporană. Dintre cele 1.000 de titluri publicate, 95% sunt semnate de autori români, unele titluri find publicate și în alte limbi. Mai bine de un sfert din producția editurii Integral este disponibilă și în limba engleză.
Editura Integral, fondată și condusă de Costel Postolache, profesionist cu 30 de ani experiență în industria editorială (Nemira, Wolters Kluwer, Corint, Media Pro), îl are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazin, bucatarescu.ro), binecunoscut scriitor, jurnalist, creator de media și vedetă de televiziune.
La sfârșitul anului 2017, Integral a fost desemnată la Gala Performanței 2015, drept cea mai dinamică editură din România și cel mai spectaculos new entry din industria editorială.