În Park Lake, în perioada 16-24 decembrie au loc ateliere și spectacole minunate. Sunteți invitați la sesiuni de shopping de neuitat!

În luna decembrie ParkLake a pregătit un program special

Vino și descoperă ateliere și spectacole inedite pentru cei mici, surprize pentru cei dragi, carduri cadou pentru sesiuni de shopping de neuitat și multe altele.

Christmas Gift Card – cea mai inspirată alegere de sărbători

Cele mai inspirate idei de cadouri sunt la ParkLake, astfel încât să poți să te bucuri de perioada sărbătorilor! Scapă de grija cadourilor și oferă-le celor dragi exact ceea ce își doresc cu Christmas Gift Card.

Alege unul dintre cardurile în valoare de 100 RON, 300 RON sau 500 RON, disponibile la biroul de informații din ParkLake, și mergi la sigur cu Christmas Gift Card!

Crăciun de Poveste în ParkLake

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake se transformă în atelierul lui Moș Crăciun. Vino alături de cei mici zilnic, în intervalul 16:00-20:00, în Holul Central, să iei parte la Ateliere Lego, Ateliere de Creație, Ateliere de Fulgi de Nea, Spectacol de teatru muzical în minunata lume ”Frozen”, Spectacol cor ”Cor cu Dor”,  Atelier de Origami și multe alte surprize. Descoperă programul complet și mai multe detalii pe www.parklake.ro și pe Facebook ParkLake.

Iar cum Crăciunul nu poate exista fără cel care împarte cadouri tuturor copiilor, mici sau mari, timp de nouă zile, Moș Crăciun te așteaptă în ParkLake să îți asculte dorințele și să te cunoască. Vino pe 16, 19, 20, 21, 22 și 23 Decembrie în intervalul 16:00-20:00, pe 17 și 18 Decembrie în intervalul 14:00-18:00, iar pe 24 Decembrie de la 13:00-17:00 să te întâlnești cu Moș Crăciun!

Îndeplinește și tu o dorință!

De peste 30 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă, necondiționat și gratuit, servicii de îngrijire paliativă pacienților care suferă de boli incurabile. Anul acesta, alătură-te campaniei ”Îndeplinește și tu o dorință”, susținută de ParkLake, și oferă-i o bucurie unei persoane care are nevoie de tine.

În perioada 16-23 Decembrie, ParkLake, alături de HOSPICE Casa Speranței, te invită la stand-ul dedicat din centrul comercial, unde poți câștiga numeroase premii și, în același timp, poți îndeplini o dorință printr-o donație de doar 30 de RON.

Banii strânși la finalul campaniei se vor transforma în servicii medicale oferite la standarde profesionale și umane înalte — zile de internare, sesiuni de îngrijire la domiciliu, intervenții în policlinică — pentru pacienții cu boli incurabile aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Anul acesta, De Crăciun, dăruiește surprize celor dragi alături de ParkLake!

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

 

 Sursa: parklake.ro

Related Posts

Despre autor